BIOGRAFISCHE COACHING MET DE REIS DOOR JE LEVEN

Ben je op zoek naar richting, inspiratie en zin? Wil je je weer verbonden voelen met jezelf en de wereld om je heen?​

Dit traject helpt je persoonlijk op weg met bewustwording en zelfkennis.

Coaching met verdieping

Als je niet weet waar je vandaan komt, weet je ook niet waar je naartoe moet. Samen plaatsen we gebeurtenissen en ervaringen uit je leven in de context van jouw levensverhaal. Hierdoor ontdek je samenhang, de rode draad en terugkomende thema’s. Zo kom je je eigen zin en betekenis op het spoor. Je weet weer wat je te doen staat en welke keuzes je gaat maken. Deze vorm van coaching heeft vaak een diepgaande doorwerking in je leven.

 Inzicht op verschillende niveaus

In mijn biografische coaching start je met een Square of Life Journey. Dit is een webapplicatie waarmee je online de eerste stappen zet om je levensverhaal in beeld te brengen. Ook wordt erin helder met welke (levens)vraag je aan de slag wilt gaan.

Daarna hebben we gesprekken op verschillende niveaus:

  1. Fysiek

Het gaat hier over de ‘tastbare materie’ en feitelijkheden in jouw bestaan. Verhalen over je woonplaats(en), je eigen plek en ruimte. Ook gaat het over de materie die je bezit.

  1. Sociaal

Dit is minder tastbaar en gaat over levensritme, vitaliteit en gedragspatronen. Het zegt iets over de omgang met jezelf en anderen.

  1. Psychisch

Deze dimensie is verbonden met de driften, emoties, idealen, voorstellingen en opvattingen over jezelf. Hoe ga je om met de ‘psychische krachten’ van denken, voelen, willen, handelen en waarnemen?

  1. Spiritueel

Dit onderdeel is steeds in ontwikkeling, strevend en toekomstgericht. Hoe maak je keuzes en neem je besluiten waarmee je sturing geeft aan je leven en waarmee je jouw identiteit tot uitdrukking brengt? Het gaat over zin en betekenis, over het besef om bij te dragen aan een groter geheel. Het aantal gesprekken spreken we onderling af.

Vrijblijvend kennismaken?
Zou je willen weten wat mijn biografische coaching voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op en plan een geheel vrijblijvend gesprek. Dit kan door te bellen naar 0624728750 of via onderstaand formulier je gegevens te versturen.

 

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER