Op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom Bureau de Poort?
Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

PERSOONLIJKE COACHING

Er zijn verschillende aanleidingen om op zoek te gaan naar een persoonlijke coach. Rode draad is dat je eigenlijk iemand zoekt die op een onbevooroordeelde, eerlijke en vriendelijke manier een tijdje met je meeloopt. Die luistert, feedback geeft, met je meedenkt en je helpt zelf weer verder te komen. Coaching kan je onder andere helpen bij de volgende onderwerpen:

 • Meer plezier in je werk;
 • Meer zicht op je eigen denken, voelen en handelen;
 • Persoonlijke communicatie en het effect hiervan op je omgeving;
 • Vrijer voelen en meer eigen ruimte innemen;
 • Omgaan met je grenzen;
 • Efficiënter omgaan met eigen weerstand en die van anderen;
 • Meer zelfvertrouwen;
 • beter om kunnen gaan met eigen belangen en de belangen van anderen;
 • Herstel of voorkomen van burn-out;
 • Persoonlijk leiderschap’
 • Zicht op welk werk het beste bij je past.

We beginnen altijd met kennismaken en onderzoek naar de vraag en (vaak) de vraag achter de vraag. Dit is oriënterend en zonder kosten indien u besluit niet verder te gaan met een coach. Tijdens deze kennismaking spreken we af wat de aandachtspunten en aanpak is. Binnen de sessies is er plek voor reflectie, gesprek, ervaring en bezinning. Huiswerkopdrachten vormen een belangrijk onderdeel. Soms is dit ter verdieping, soms om onderwerpen die besproken zijn in de dagelijkse praktijk te onderzoeken en/of uit te proberen. Hier borduren we op verder. Naast vele diverse methoden en technieken werken we met dat wat zich aandient in het gesprek. Zo helpen we om dieper en helder zicht te krijgen op waar iets wel en niet functioneert en waar dit  je concreet persoonlijk raakt in je dagelijks leven. We benaderen de vraagstelling zowel vanuit het denken als het voelen. De duur van de coaching is afhankelijk van de vraagstelling. De begeleiding is gericht op duurzame ontwikkeling. In voorkomende gevallen werken we met een Insightsprofiel.

Voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 053 – 478 45 20

We beginnen altijd met kennismaken en onderzoek naar de vraag en (vaak) de vraag achter de vraag. Na de eerste sessie spreken we af wat de aandachtspunten en aanpak is. Binnen de sessies is er plek voor reflectie, gesprek, ervaring en bezinning. Huiswerkopdrachten vormen een belangrijk onderdeel. Soms is dit ter verdieping, soms om onderwerpen die besproken zijn in de dagelijkse praktijk te onderzoeken en/of uit te proberen. Hier borduren we op verder. Zowel denken, voelen als handelen krijgen aandacht in een traject bij Bureau de Poort. De duur van de coaching is afhankelijk van de vraagstelling. De begeleiding is gericht op duurzame ontwikkeling.

Voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 053 – 478 45 20

In overleg is het ook mogelijk om via Skype sessies te hebben.

Bureau de Poort uit Enschede is geregistreerd als onderwijsinstelling in het Centraal Register Kort Beroeps onderwijs. Onze trainingen en coaching zijn vrijgesteld van BTW.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER