Wie ben ik? Waar ben ik goed’  Hoe kan ik werken vanuit persoonlijke kracht en kwaliteit en hoe kan ik betekenis hebben voor mezelf en de wereld om me heen?

Voor wie loopbaancoaching?

Voor mensen die op een belangrijk keerpunt staan in hun loopbaan, en daarin een bewuste keuze willen maken;

Voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun werk of loopbaan, en daarbij hun bezieling als uitgangspunt willen nemen;

Voor mensen die zijn vastgelopen (vermoeidheid, conflict, gebrek aan inspiratie en motivatie, ziekte, enz.) en op zoek zijn naar hernieuwde zin, energie en bezieling;

Voor mensen die hun werk zijn kwijtgeraakt, en eerst stil willen staan, terug willen kijken, en het beginpunt in zichzelf weer willen vinden; om van daaruit op zoek te gaan naar een passende nieuwe invulling of baan.

Wat?

We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent, en bij wat jou drijft en inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken waaraan je weer zin en plezier beleeft.

Hoe?

Je werkt met een persoonlijke ontwikkelvraag die voortkomt uit jouw (werk)biografie. Ik help je om contact te maken met jouw unieke talenten en kwaliteiten, vanuit hernieuwde energie en bezieling keuzes te maken, en antwoord te geven op de tegenkrachten die je in jezelf en je omgeving ontmoet. Om je hierin te begeleiden zijn verschillende aspecten die van belang zijn:

Bezieling

Ik help je persoonlijke inspiratie te (her)vinden en om te zetten in een duidelijke visie en ontwikkelingsrichting.

Uniciteit

Je gaat zien waarin jij uniek bent en hoe jij jouw talenten en eigenheid zo maximaal mogelijk tot uitdrukking kunt brengen.

Leiderschap

Je leert de overgang te maken van afhankelijkheid naar zelf verantwoordelijkheid nemen, zowel voor het verleden, als voor de eigen toekomst.

Verbinding

Je wordt je bewust van de verbondenheid die je hebt en hoe je deze kunt ontwikkelen, met jezelf en de mensen om je heen.

Balans

De juiste middenweg zien te vinden tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning, tussen actie en rust.

Vakmanschap

Verantwoordelijkheid nemen voor het eigen vakmanschap, zicht krijgen op waar mogelijk (bij)scholing noodzakelijk is.

Bureau de Poort biedt hierbij een inspirerende en persoonlijke begeleiding naar een nieuwe loopbaanstap. We zijn er voortdurend op gericht om inzicht en inspiratie te vertalen naar de praktische toepassing.

In voorkomende gevallen maken we gebruik van Insights.

Aangesloten bij de NOLOC/CMI en Senior coach bij NOBO/EMCC

We werken vanuit Enschede, Apeldoorn en Deventer.

Klik hier voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 06 – 24 72 87 50

Maak hier direct een afspraak

Ook online!

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER