Wanneer je werkt, ben je als een fluit, welks hart het fluisteren der uren omzet in muziek. … En wat is vol liefde werken? Het is alle dingen die je maakt de adem inblazen van je eigen geest…. Arbeid is zichtbaar gemaakte liefde.

Vrij naar De Profeet van Kahil Gibran

Loopbaancoaching

Wie ben ik? waar ben ik goed’  Hoe kan ik werken vanuit persoonlijke kracht en kwaliteit en hoe kan ik betekenis hebben voor mezelf en de wereld om me heen?

Met onze loopbaancoaching helpen we je vanuit jezelf, actief je eigen ontwikkeling ter hand te nemen, niet alleen op de momenten dat je vast gelopen bent.

In je loopbaan is het van belang om met voortdurende aandacht je talenten zo krachtig mogelijk te laten groeien. Dit is een doorgaand proces van ontwikkeling waarbij je steeds meer tot de kern komt van het uitdrukken van jezelf in je werk. De ‘muziek uit  de fluit’ wordt steeds eigener en mooier’. Om je hierin te begeleiden onderscheiden we hierbij verschillende aspecten die van belang zijn:

Bezieling

Wij helpen je persoonlijke inspiratie te (her)vinden en om te zetten in een duidelijke visie en ontwikkelingsrichting.

Uniciteit

Je gaat zien waarin jij uniek bent en hoe jij jouw talenten en eigenheid zo maximaal mogelijk tot uitdrukking kunt brengen.

Leiderschap

Je leert de overgang te maken van afhankelijkheid naar zelf verantwoordelijkheid nemen, zowel voor het verleden, als voor de eigen toekomst.

Verbinding

Je wordt je bewust van de verbondenheid die je hebt en hoe je deze kunt ontwikkelen, met jezelf en de mensen om je heen.

Balans

De juiste middenweg zien te vinden tussen werk en privé, tussen inspanning en ontspanning, tussen actie en rust.

Vakmanschap

Verantwoordelijkheid nemen voor het eigen vakmanschap, zicht krijgen op waar mogelijk (bij)scholing noodzakelijk is.

Bureau de Poort biedt hierbij een inspirerende en persoonlijke begeleiding naar een nieuwe loopbaanstap. We zijn er voortdurend op gericht om inzicht en inspiratie te vertalen naar de praktische toepassing.

In voorkomende gevallen maken we gebruik van Insights.

Aangesloten bij de NOLOC/CMI en Senior coach bij NOBO/EMCC

We werken vanuit Enschede, Apeldoorn en Deventer.

Klik hier voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 06 – 24 72 87 50

Maak hier direct een afspraak

Ook online!

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER