BEZIELING EN ZINGEVING IN JE WERK

Dit traject is voor mensen die zich willen heroriënteren in hun werk en loopbaan, en daaraan een belangrijke wending of nieuwe impuls willen geven. Dat kan betekenen dat het om vinden of creëren van nieuw werk gaat, of dat je een nieuwe invulling wilt geven aan je bestaande werk. We helpen je om keuzes te maken die aansluiten bij je talenten, bij wie je bent, en bij wat jou drijft en inspireert; en om je bezieling in je dagelijkse leven concreet vorm te geven, stap voor stap. Zo ontstaat er een weg naar werk dat echt bij jou past en/of een manier van werken waaraan je weer zin en plezier beleeft.

Het traject bestaat uit zeven individuele gesprekken van 1,5 uur, verspreid over een klein half jaar.

Inspirerende bijeenkomsten

In deze bijeenkomsten werken we met je (werk)biografie, helpen je om contact te maken met jouw unieke talenten en kwaliteiten, vanuit hernieuwde energie en bezieling keuzes te maken, en antwoord te geven op de tegenkrachten die je in jezelf en je omgeving ontmoet. Onze manier van werken is concreet en diepgaand, vanuit een rijke variatie aan werkvormen en ervaringsoefeningen. Je krijgt een frisse en krachtige spiegel voorgehouden, die je helpt om zelf andere keuzes te maken.

Voor wie is het traject bedoeld?

  • Voor mensen die op een belangrijk keerpunt staan in hun loopbaan, en daarin een bewuste keuze willen maken;
  • Voor mensen die toe zijn aan een volgende stap in hun werk of loopbaan, en niet hun carrière maar hun bezieling als uitgangspunt willen nemen;
  • Voor mensen die zijn vastgelopen (vermoeidheid, conflict, gebrek aan inspiratie en motivatie, ziekte, enz.) en op zoek zijn naar hernieuwde zin, energie en bezieling;
  • Voor mensen die hun werk zijn kwijtgeraakt, en eerst stil willen staan, terug willen kijken, en het beginpunt in zichzelf weer willen vinden; om van daaruit op zoek te gaan naar een passende nieuwe invulling of baan.

Wat biedt dit traject je?

  • Individuele begeleiding op jouw persoonlijke vragen en thema’s door een vaste loopbaanbegeleider in jouw regio;
  • Gerichte reflectie;
  • Wezenlijk inzicht in jouw natuurlijke talenten en bezieling;
  • Ervaringsoefeningen die je helpen om in je concrete dagelijkse praktijk tot andere keuzes te komen. 

Voorafgaand aan dit traject vind een oriënterend intakegesprek plaats om het traject passend te kunnen maken.

Re-integratie of outplacement?

Dit traject en onze individuele loopbaanbegeleiding kunnen uitstekend worden ingezet als begeleiding bij re-integratie of outplacement. Indien gewenst hebben we samen met jou en je werkgever een gesprek om afspraken te maken over het begeleidingsproces.

Je kunt elk gewenst moment starten

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER