INITIATOR

Initiator en eigenaar van Bureau de Poort: Erik Schutten (1962) aan het woord:

Mijn hart ligt bij het werken met mensen die willen groeien in hun werk en leven. Wat mij hierin fascineert is, in hoeverre je hierin helemaal vrij kunt zijn en waar je jezelf ook steeds aanpast. Hoe kan die ‘vrije ruimte’ voor jou groter worden zodat je steeds meer doet wat bij je past, waar je plezier in hebt, waar je talent voor hebt en waarmee je betekenis kunt hebben. De liefde voor het leven en de vrijheid die hierin voor iedereen ligt, vormen voor mij de belangrijkste inspiratiebron. Dat hoort bij, wat ik noem, bezieling.

Mijn stijl kenmerkt zich als krachtig en mild, al luisterend en spiegelend snel tot de essentie komend. Zo kan ik mensen helpen bij het creatieproces om van visie, bezieling en inspiratie tot concrete vorm te komen. Naast vele diverse methoden en technieken werk ik met ‘dat wat er is’.

Ik heb meer dan 20 jaren ervaring in het werken met mensen in diverse functies:

Zelfstandig trainer, coach, outplacement-adviseur en loopbaanbegeleider

Mediatior

Leidinggeven en coordinatie op diverse niveaus

Docent

Mentor

Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, onderwijs, algemeen management, energetisch werk en Integrale Psychologie (ITIP). Ik ben Insightspractitioner.

Ik houd erg van muziek, theater, wandelen, koken en sporten. Ik ben getrouwd heb 3 (uitwonende) kinderen. Ik zoek zelf ook steeds weer de weg van mijn eigen authenticiteit en bezieling.

Ik ben als Senior Practitioner coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en lid van Nederlandse Orde van Outplacement en Loopbaanadviseurs (NOLOC).

De NOBCO accrediteert coaches op 4 niveau’s, te weten foundation, practitioner, senior- en master coach. Tijdens de senior-master dag heeft een selecte groep senior en master-coaches een korte pitch gemaakt. Hiermee tonen we het belang van authenticiteit en professionaliteit binnen de nobco aan.

Ik schrijf ook graag stukjes, als het leuk vind kun je hier mijn blogs lezen.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER