Op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom Bureau de Poort?
Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

INITIATOR

Initiator en eigenaar van Bureau de Poort: Erik Schutten (1962) aan het woord:

Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die willen groeien in hun werk en leven. Wat mij hierin fascineert is, in hoeverre je hierin helemaal vrij kunt zijn en waar je jezelf ook steeds aanpast. Hoe kan die ‘vrije ruimte’ voor jou groter worden zodat je steeds meer doet wat bij je past, waar je plezier in hebt, waar je talent voor hebt en waarmee je betekenis kunt hebben. De liefde voor het leven en de vrijheid die hierin voor iedereen ligt, vormen voor mij de belangrijkste inspiratiebron.

Mijn stijl kenmerkt zich als krachtig en mild, al luisterend en spiegelend snel tot de essentie komend. Zo kan ik mensen helpen bij het creatieproces om van visie, bezieling en inspiratie tot concrete vorm te komen. Naast vele diverse methoden en technieken werk ik met ‘dat wat er is’.

Ik heb meer dan 20 jaren ervaring in het werken met mensen als begeleider, trainer en als directeur van een outplacementbureau. Daarnaast werk ik als trainer en persoonlijk begeleider bij het ITIP. Ik ben mijn loopbaan begonnen als docent in het MBO en Voortgezet onderwijs.

Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, onderwijs, algemeen management, energetisch werk en Integrale Psychologie (ITIP). Ik houd erg van muziek, theater, wandelen, koken en sporten. Ik ben getrouwd heb 3 (uitwonende) kinderen. Ik zoek zelf ook steeds weer de weg van mijn eigen authenticiteit en bezieling.

Ik ben Senior Practitioner coach bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en lid van Nederlandse Orde van Outplacement en Loopbaanadviseurs (NOLOC).

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER