INITIATOR

Initiator en eigenaar van Bureau de Poort: Erik Schutten (1962) aan het woord:

Ik help je graag om verbinding te maken met de kwaliteiten die jij allemaal hebt en met datgene wat jou lief is en van waarde is voor jou. Als je hier mee in verbinding leert zijn sta je voller in je werk en leven maak je de keuzes die verbonden zijn met jouw ontwikkelingsweg. Als jouw ‘vrije ruimte’ groter wordt doe je steeds meer wat bij je past, waar je plezier in hebt, waar je talent voor hebt en waarmee je betekenis kunt hebben. Dit draagt bij aan het optimaal en gezond functioneren van jezelf. Bovendien ontstaat hierdoor een positief en stimulerend effect op de rest van jouw omgeving, zowel thuis als op je werk. De liefde voor het leven en de vrijheid die hierin voor iedereen ligt, vormen voor mij de belangrijkste inspiratiebron. Dat hoort bij, wat ik noem, bezieling.

Stijl

Mijn stijl kenmerkt zich als krachtig en mild, al luisterend en spiegelend snel tot de essentie komend. Ik benader mensen op verstandelijk niveau en op gevoelsniveau en maak hierbij gebruik van uiteenlopende methoden en technieken, afgestemd op de situatie. Contact staat voorop.

Meer dan 20 jaren ervaring

Ik heb meer dan 20 jaren ervaring in het werken met mensen in diverse functies (trainer, coach,  loopbaanbegeider, mediation, manager, docent en mentor). Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, onderwijs, algemeen management, energetisch werk en Integrale Psychologie (ITIP). Ik ben Insightspractitioner.

Ik ben als Senior Practitioner coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en lid van Nederlandse Orde van Outplacement en Loopbaanadviseurs (NOLOC).

Ik houd erg van muziek, theater, wandelen, koken en sporten. Ik ben getrouwd heb 3 (uitwonende) kinderen. Ik zoek zelf ook steeds weer de weg van mijn eigen authenticiteit en bezieling.

Ik ben als Senior Practitioner coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC), en lid van Nederlandse Orde van Outplacement en Loopbaanadviseurs (NOLOC).

Tijdens de senior-master dag van de NOBCO heeft een selecte groep senior en master-coaches een korte pitch gemaakt. Hiermee tonen we het belang van authenticiteit en professionaliteit binnen de nobco aan.

Ik schrijf ook graag stukjes, als het leuk vind kun je hier mijn blogs lezen.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER