ERVARINGEN & OPDRACHTGEVERS

Deelnemer coaching

… dat ondanks mijn eerste gevoel van ‘Waarom moet ik dit doen’, ‘Ik ken mijzelf toch goed genoeg’, hij mij zodanig getriggert heeft dat ik mijzelf nog beter heb leren kennen. Maar vooral het leren vragen stellen aan mijzelf en een eventuele acceptatie van gebeurtenissen waarvan ik dacht dat ik deze altijd als negatief zou blijven zien. Alles is minder waar. Deze gebeurtenissen worden nu omarmt en ik voel me rijk.

Deelnemer loopbaantraject

Erik was mijn gids bij een meerdaagse training “Bezieling in je loopbaan”. Met zijn rugzak vol ervaring, een vat vol verhalen en een koffer vol muziek wist hij feilloos de vinger op de zere plek te leggen, om mij vervolgens met veel warmte, aandacht, humor en mededogen uit te nodigen en te begeleiden in het hervinden van mijn bezieling. Wat zijn aanpak zo uniek maakt is zijn kwajongensachtige manier van ontregelen, de boel aftasten en op scherp zetten, maar als het erop aankomt met een serieuze en diepgaande kijk de ander helpen in zijn loopbaanvraagstuk. Met heel veel toewijding, zonder opsmuk. Dankjewel Erik!

Deelnemer coaching

Erik Schutten heb ik ervaren als een zeer fijne, inlevende man en coach. Omdat hij je zo goed aanvoelt, ontstaat er in het coachingsproces al snel een vertrouwde sfeer en durf je jezelf ook echt goed bloot te geven en aan jezelf te bouwen. Erik hanteert verschillende methodes, die allen erop gericht zijn om meer en beter in contact met jezelf te komen en eerlijk naar jezelf te durven kijken.

Deelnemer outplacement

Er zijn van die momenten in je leven dat je iemand nodig hebt om je weer verder op weg te helpen. Dat heeft Erik voor mij gedaan. Niet alleen om goed afscheid te nemen van mijn werkkring maar juist ook om positief verder te kijken. Ik ben er van overtuigd dat hij nog veel mensen kan helpen en ik hoop nog eens tijd te vinden voor een van zijn workshops.

Deelnemer outplacementtraject

]Ik wil Erik Schutten bedanken voor zijn goed dienstverlening inmijn outplacement traject, en ik kan hem iedereen aanbevelen dieeen vergelijkbaar traject ingaat of een goede coach zoekt.

Opdrachtgever

een prettige sparring partner met een eigen kijk op dingen. Hij heeft verfrissende, soms ook minder conventionele ideeën en meningen. Ideeën die je vervolgens ook weer zelf tot verder nadenken aanzetten en kunnen inspireren. Daarnaast is Erik een prettig mens om ook over andere dingen dan “alleen maar” werk te praten.

Sinds 2001 hebben wij naast de vele mensen die ons op persoonlijke titel vonden voor vele opdrachtgevers gewerkt. Enkele voorbeelden zijn:

Universiteit Twente

Het Roessingh

Twentse Ziekenhuisgroep

Nijhoff Wassink

Apollo Vredestein

Twente Milieu

Diverse Twentse gemeenten

Provincie Brabant

Menzis

Stichting Carmel

Akzo Nobel

Engie Services

De Rolfgroep

Kenniscentrum Sport

Consent

GEAS

Voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 053 – 478 45 20

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER