Erik Schutten, bezielde coach met veel ervaring

Initiator en eigenaar van Bureau de Poort: Erik Schutten (1962) aan het woord:

Mijn naam is Erik Schutten, initiator, eigenaar en bezielend coach van Bureau de Poort. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen vanuit diverse functies: trainer, coach, loopbaanbegeleider, mediator, manager, docent en mentor.

Mijn ontwikkeling als mens

Als ‘eigenzinnige zoeker’ heb ik geleerd steeds meer trouw te zijn aan mezelf. Het keurslijf van ‘willen en moeten voldoen’ aan de eisen van een ander, heb ik van me afgeschud. Hierdoor ervaar ik zelf steeds meer vrijheid. Zo krijgen mijn intuïtie, gevoeligheid en kwaliteiten steeds meer de ruimte.

Mijn eigen drijfveer

Ik help je graag om verbinding te maken met de kwaliteiten die jij allemaal hebt en met datgene wat jou lief is en van waarde is voor jou. Als je hiermee in verbinding leert zijn, sta je voller in je werk en leven en maak je de keuzes die verbonden zijn met jouw ontwikkelingsweg. Als jouw ‘vrije ruimte’ groter wordt doe je steeds meer wat bij je past, waar je plezier in hebt, waar je talent voor hebt en waarmee je betekenis kunt hebben. Dit draagt bij aan het optimaal en gezond functioneren van jezelf. Bovendien ontstaat hierdoor een positief en stimulerend effect op de rest van jouw omgeving, zowel thuis als op je werk.

Ik houd erg van muziek, theater, wandelen, koken en sporten. Ik ben getrouwd en heb drie (uitwonende) kinderen. Ik zoek zelf ook steeds weer de weg van mijn eigen authenticiteit en bezieling.

Mijn stijl als coach

Mensen kenmerken mijn stijl als persoonlijk, krachtig en mild. Al luisterend en spiegelend kom ik snel tot de essentie. Ik benader mensen op verstandelijk en gevoelsniveau. Hierbij maak ik gebruik van uiteenlopende methoden en technieken die ik afstem op de situatie.

Achtergrond en beroepsverenigingen

Mijn opleidingsachtergrond is die van personeel en organisatie, Integrale Psychologie (ITIP), onderwijs, algemeen management en energetisch werk. 

Ik ben als Senior Practitioner coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC). Ook ben ik Insights practitioner.

Mijn korte pitch

Tijdens de senior-master dag van de NOBCO heb ik een korte pitch gedaan. Hiermee toon ik het belang van authenticiteit en professionaliteit binnen de NOBCO aan. Bekijk hieronder de video van mij pitch.

Even kennismaken

Wil je nog meer van mij weten of nagaan wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik ben ook heel benieuwd naar jou.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER