BUREAU INFORMATIE

BUREAU INFORMATIE

Bij de keuze voor de naam van Bureau de Poort waren drie redenen. Elk traject bij mij kenmerkt zich namelijk door het gegeven dat iemand, een team of een organisatie, door een ‘poort’ gaat om zo ‘nieuw gebied’ te betreden. En tegelijkertijd komt iedereen die een dergelijke ontwikkeling wil doormaken ook de eigen  tegenstemmen en weerstand tegen. Oftewel de ‘Poortwachters’. Ik begeleid mensen, individueel en in teams die door de Poort naar een nieuw gebied in hun ontwikkeling willen gaan.  Op de drempel van de Poort, in de ontmoeting met je persoonlijke poortwachters, zit het potentieel voor jouw ontwikkeling!

Het beeld van de Poort kent nog twee andere betekenissen voor mij: Toen ik in 2002 startte met Bureau de Poort had ik het gevoel zelf door zo’n poort te zijn gegaan. Ik ben hier mijn eigen Poortwachters ook volop tegengekomen. De derde betekenis is letterlijk: als je naar mij toekomt moet je ook letterlijk door een poort. Hierbij ben je van harte welkom!

Thema’s waarvoor mensen bij ons komen zijn:

Loopbaan en carrière

Professionele ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap

Samenwerking en communicatie

Teamontwikkeling

Conflicten/mediation

Zelfontplooiing

Bezieling

Werk-privé balans

Stress en/of burn-out

Bureau de Poort is opgericht in 2002 door Erik Schutten. Hij is Senior practitioner coach bij de NOBCO en als Register loopbaanadviseur en outplacement adviseur, aangesloten bij de NOLOC.

We werken vanuit Enschede en Apeldoorn

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER