LOOPBAANONDERZOEK: KOMPASTRAJECT

Loopbaanbegeleiding bij het vinden van het kompas bij van je loopbaan:
Heroriëntatie
Re-integratie

In organisaties gaat het steeds meer om de persoonlijke kanten van medewerkers in plaats van slechts hun kennis en vaardigheden. Bij dit traject gaat het om de ‘pas op de plaats’ in het werk en het ontdekken van het kompas voor de ontwikkeling van de loopbaan van medewerkers.

Kompas is een sterkte-zwakte-analyse en ontwikkelinstrument voor de loopbaanwensen en mogelijkheden van een medewerk(st)er. Eindresultaat van dit programma is een loopbaankoersplan. Hierin staat in ieder geval een overzicht van de sterke punten, valkuilen en kernwaarden van de medewerk(st)er en wat de persoonlijke loopbaanwensen en mogelijkheden zijn voor de nabije toekomst. Er wordt ingegaan op, waar iemand motivatie in vindt. Tenslotte formuleert de deelnemer de concrete stappen die op korte en middellange termijn gezet worden. Het is als het ware het kompas voor de verdere loopbaankoers waarop op middellange termijn gevaren kan worden.

Het kompastraject kan worden ingezet op de volgende terreinen:

  • concrete aanknopingspunten voor stappen in het vervolg van de loopbaan van de betrokken medewerk(st)er;
  • beweging in (het gesprek over) de ontwikkeling loopbaan van medewerkers;
  • re-integratie eerste en tweede spoor.

 

 

Vorm:
De ondersteuning vanuit Bureau de Poort richt zich op het persoonlijk begeleiden van dit proces met behulp van drie persoonlijke gesprekken, een persoonlijke werkmap en een Insightsprofiel en een afrondend gesprek. Indien gewenst kan het traject aangevuld worden met startgesprek en/of evaluatiegesprek met de opdrachtgever, deelnemer en de coach van Bureau de Poort.

Het traject wordt doorlopen in een tijdsbestek van circa 2 maanden. Voor de start van een traject vindt een vrijblijvende kennismaking en oriëntatie plaats.

We werken vanuit Enschede, Apeldoorn en Deventer.

Klik hier voor het aanvragen van nadere informatie of bel direct: 0624728750

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER