Op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom Bureau de Poort?
Meld je dan aan voor onze digitale nieuwsbrief.

De “nutteloze” dagen

Alles moet nut hebben tegenwoordig, de economische factor staat voorop. Wij bieden daarom 3 ‘Slow days’. In deze 3 dagen ‘vertragen we de tijd’ en staat niet het nuttige maar het waardevolle voorop: passie, verbinding, contacten, plezier, diepgang, zingeving en spiritualiteit. Kortom: drie dagen om volop in te zetten op waardevol en plezierig.

Met regelmaat van de klok verschijnen er ook berichten over de bevlogenheid van mensen op het werk, het werkgeluk, inspiratie. Hoewel veel mensen hun werk als belangrijk zien zijn er maar weinigen er tevreden mee. Nu is het niet mijn idee dat iedereen altijd tevreden moet zijn maar volgens mij is het wel zo dat het belangrijk is om aandacht te geven aan de zaken waar je veel tijd aan kwijt bent. Je kunt gaan zitten wachten tot het beter wordt maar dat kan lang duren; eigenlijk begint het altijd bij jou: waar geef je aandacht aan, waar sta je bij stil en geef je ruimte aan wat jij belangrijk vindt in je werk en waar je inspiratie uit haalt?

Daarom organiseert Bureau de Poort Drie ” Slow days”

Onderwerpen

Bezieling: Wat is bezieling, hoe ervaar ik het en hoe kan ik er meer mee in contact komen?

Uniciteit:Welke kwaliteiten en talenten zijn belangrijk voor me en hoe zet ik ze in? Zijn ze dienstbaar?

Verbinding:Hoe ben je onderdeel van een groter geheel, je team, een organisatie en hoe is je balans tussen samen en alleen en hoe groot is je eigen ruimte hierin?

Het thema is altijd persoonlijk en kun je tegelijkertijd relateren aan je werk, noem het een soort supervisie. Ik zal de dag altijd inrichten met een balans tussen theorie, ervaringsgericht leren, uitwisselen en toepassing in je praktijk. Deze dagen zijn geschikt voor mensen die op een open manier en ook samen met anderen stil willen staan bij hun werk, loopbaan en vitaliteit.

Data: 26 oktober. 8 februari (2019) en 21 juni

Deelnamekosten zijn €250,-

Verblijfkosten zijn afhankelijk van locatie en deelnemers en proberen we zo laag mogelijk te houden. (max. €60,-)

Aangesloten bij:

 

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

 

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER