COACHING EN ZELFVERTROUWEN

Kan ik het wel?

Ben ik wel goed genoeg?

Zijn anderen niet veel beter?

Val ik niet door de mand?

​Bij Bureau de Poort help ik jou naar een sterker zelfvertrouwen. Hierdoor neemt het geloof en vertrouwen in jezelf toe.

Je bent niet de enige

Uit onderzoek van Psychologie Magazine onder 1500 lezers en volgers blijkt dat 24% vaak last heeft van onzekerheid. Het komt onder mannen en vrouwen evenveel voor. Hoe hoger opgeleid, des te sterker de onzekerheidsgevoelens kunnen zijn. Intelligente mensen die van nature een laag zelfvertrouwen hebben, vaak twijfelen aan zichzelf en perfectionistisch zijn lopen een hoger risico. Helemaal als ze ouders hebben die prestatiegericht, over beschermend zijn of veel controle uitoefenen.

Een laag zelfvertrouwen leidt vaak tot onnodig piekeren, perfectionisme en twijfel over het succes dat je wél hebt. In het ergste geval kan het tot een burn-out leiden.

Meer zelfvertrouwen door coaching

Samen brengen we overtuigingen en patronen in beeld die leiden tot een afname van het vertrouwen in jezelf. Door bewustwording hiervan vind je de antwoorden die je hierin kunnen helpen.

Ik leer je verbinding te maken met je kwaliteiten. Hierdoor krijg je een reëler beeld van wat wel en niet bij je past. Je geloof in eigen kunnen neemt hierdoor toe.

Zelfvertrouwen: De thema’s

Samen werken we aan thema’s als:

  • Assertiviteit
  • Persoonlijke invloed op je leven
  • Flexibel omgaan met situaties
  • Omgaan met veranderingen en weerstand
  • Jezelf en je werk steviger presenteren
  • Zelfkennis vergroten door reflecteren op situaties
  • Bewustwording van je successen

Mijn professionele aanpak

Tijdens het eerste (gratis) oriëntatiegesprek maken we persoonlijk kennis. In het gesprek onderzoeken we je vragen en stellen we, indien gewenst, een coachingstraject samen. Gedurende de coaching zal ik naast het persoonlijk gesprek ook zoveel mogelijk concreet ervaarbaar proberen te maken. Zo werk ik op mentaal, ervarings- en gevoelsniveau. Ook krijg je huiswerk en praktijk-opdrachten mee en geef ik je de opdracht om reflectieverslagen te schrijven.

Organisatiecontext

Bij een coachingstraject binnen jouw organisatie nemen we, indien gewenst en mogelijk, de werkcontext mee in het traject. Dit betekent dat er ook een gesprek kan zijn samen met de organisatie. Eventueel aangevuld met evaluaties, observaties en/of een Insightsprofiel (link naar pagina Insights).

Ik werk vanuit Enschede, Apeldoorn en Deventer.

Erik heb ik ervaren als een zeer fijne, inlevende man en coach. Omdat hij je zo goed aanvoelt, ontstaat er in het coaching proces al snel een vertrouwde sfeer en durf je jezelf ook echt goed bloot te geven en aan jezelf te bouwen.

Iris Zelfstandig ondernemer

Erik hanteert verschillende methodes, die allen erop gericht zijn om meer en beter in contact met jezelf te komen en eerlijk naar jezelf te durven kijken. Dat heeft me meer vertrouwen in mezelf gegeven.

Vera Teammanager

Vrijblijvend kennismaken?

Zou je willen weten wat onze coaching voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en plan een geheel vrijblijvend gesprek. Dit kan door te bellen naar 06 24 72 87 50 of via onderstaand formulier je gegevens te versturen.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER