Maak kennis met Bureau de Poort

Bureau de Poort begeleidt sinds 2002 mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Dit kan individueel en in teams. We bieden coaching, loopbaanbegeleiding, outplacement, training en teamcoaching aan. We werken zowel op mentaal als gevoelsniveau. Zo helpen we bezieling en inspiratie in concrete vormen om te zetten.

TRAJECTEN

Onze trajecten helpen bij met maken van keuzes en het in beweging komen in je werk vanuit jouw eigen ontwikkeling en verantwoordelijkheid. Wij bieden hierbij persoonlijk coaching, teamcoaching, coaching voor ondernemers , loopbaanbegeleiding en outplacement. We werken vanuit Enschede en Apeldoorn en in opdracht van organisaties en voor particulieren.

NIEUWS & AGENDA

Elke vrijdag is er inloopspreekuur. (maar wel even een afspraak maken)

CORONAVIRUS melding

Onze dienstverlening blijft doorgaan!

Alhoewel wij een groot voorstander zijn van face-to-face coaching, nemen we onze verantwoordelijkheid. Om onze cliënten te kunnen blijven bedienen schakelen we, zo lang dit nodig is, over naar online coaching. Alleen als dat niet mogelijk is én het gesprek perse moet doorgaan én de cliënt en de coach samen besluiten dat het verantwoord is, kan het gesprek face-to-face doorgang vinden. Daarbij worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden.

 

NIEUWSBRIEF

Een paar keer per jaar publiceren wij een nieuwsbrief om belangstellenden te informeren over onze activiteiten.

Als u graag geïnformeerd wilt worden dan kunt u zich voor deze nieuwsbrief inschrijven. U ontvangt dan het nieuws automatisch.

Aangesloten bij:

ERIK SCHUTTEN

Eigenaar Bureau de Poort

KRACHTIG ÉN MILD

SNEL TOT DE KERN KOMEND

ONCONVENTIONELE AANPAK,

NIEUWE PERSPECTIEVEN

INLEVENDE COACH,

VERTROUWDE SFEER